Fortrolighedserklæring Den

Siwas websted ejes af Siwa™, som er dataansvarlig for dine personoplysninger.

Vi har vedtaget denne privatlivspolitik, som beskriver, hvordan vi behandler de oplysninger, som Beelo indsamler, og som også angiver årsagerne til, at vi har brug for at indsamle visse personlige oplysninger om dig. Derfor skal du læse denne privatlivspolitik, før du bruger webstedet Beelo.

Vi passer på dine personlige oplysninger og er forpligtet til at sikre deres fortrolighed og sikkerhed.

Personoplysninger, vi indsamler:
Når du besøger Siwa, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din browser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Når du surfer på webstedet, indsamler vi desuden oplysninger om de enkelte websider eller produkter, du ser, de websteder eller søgetermer, der henviste dig til webstedet, og hvordan du interagerer med webstedet. Vi kalder disse automatisk indsamlede oplysninger for "enhedsoplysninger". Derudover kan vi indsamle de personlige oplysninger, som du giver os (herunder, men ikke begrænset til, navn, efternavn, adresse, betalingsoplysninger osv.) under registreringsprocessen for at opfylde kontrakten.

Hvorfor behandler vi dine oplysninger?
Vores højeste prioritet er kundernes datasikkerhed, og derfor må vi kun behandle minimale brugerdata, kun i det omfang det er absolut nødvendigt for at vedligeholde webstedet. Oplysninger, der indsamles automatisk, bruges kun til at identificere potentielle tilfælde af misbrug og til at udarbejde statistiske oplysninger om brugen af webstedet. Disse statistiske oplysninger indsamles ikke på nogen anden måde, så de kan identificere en bestemt bruger af systemet.

Du kan besøge webstedet uden at fortælle os, hvem du er, eller afsløre nogen oplysninger, der kan identificere dig som en specifik, identificerbar person. Men hvis du ønsker at bruge visse funktioner på webstedet, eller hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev eller give andre oplysninger ved at udfylde en formular, kan du give os personlige oplysninger som f.eks. din e-mailadresse, dit fornavn, efternavn, bopæl, organisation, telefonnummer. Du kan vælge ikke at give os dine personlige oplysninger, men du kan muligvis ikke drage fordel af nogle af webstedets funktioner. Du vil f.eks. ikke kunne modtage vores nyhedsbrev eller kontakte os direkte fra hjemmesiden. Brugere, der er usikre på, hvilke oplysninger der er nødvendige, er velkomne til at kontakte os på support@siwa.dk.

Dine rettigheder:
Hvis du er bosiddende i Europa, har du følgende rettigheder i forhold til dine personoplysninger:

Retten til at blive informeret.
Retten til adgang.
Retten til berigtigelse.
Retten til sletning.
retten til at begrænse behandlingen
Ret til dataportabilitet.
Ret til at gøre indsigelse.
Rettigheder i forbindelse med automatiseret beslutningstagning og profilering.
Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger.

Hvis du er bosiddende i Europa, skal vi desuden bemærke, at vi behandler dine data for at opfylde en kontrakt, vi måtte have med dig (f.eks. hvis du afgiver en ordre via webstedet), eller for på anden måde at opfylde vores legitime forretningsinteresser som anført ovenfor. Desuden skal du være opmærksom på, at dine oplysninger kan blive overført uden for Europa, herunder Canada og USA.

Links til andre websteder:
Vores websted kan indeholde links til andre websteder, som ikke ejes eller kontrolleres af os. Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for sådanne andre websteder eller tredjeparters praksis for beskyttelse af personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at være opmærksom, når du forlader vores websted, og til at læse fortrolighedspolitikken for hvert websted, der kan indsamle personlige oplysninger.

Informationssikkerhed
Vi sikrer de oplysninger, du giver os, på computerservere i et kontrolleret, sikkert miljø, beskyttet mod uautoriseret adgang, brug eller videregivelse. Vi opretholder rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte mod uautoriseret adgang, brug, ændring og videregivelse af personlige oplysninger under vores kontrol og opbevaring. Der kan dog ikke garanteres nogen dataoverførsel via internettet eller trådløse netværk.

Juridisk oplysning:
Vi videregiver alle oplysninger, som vi indsamler, bruger eller modtager, hvis det kræves eller er tilladt i henhold til loven, f.eks. for at overholde en stævning eller lignende juridisk proces, og når vi i god tro mener, at videregivelse er nødvendig for at beskytte vores rettigheder, beskytte din eller andres sikkerhed, efterforske svig eller reagere på en anmodning fra myndighederne.

Kontaktoplysninger:
Hvis du ønsker at kontakte os for at få mere at vide om denne politik, eller hvis du ønsker at kontakte os vedrørende spørgsmål i forbindelse med individuelle rettigheder og dine personlige oplysninger, bedes du sende en e-mail til support@siwa.dk