Återbetalningspolicy

 

BYTEN OCH RETURER

1 Avbeställning och byte

1.1 När du har gjort en beställning via vår webbplats kan du avboka eller ändra din beställning genom att skicka ett e-postmeddelande till oss inom 24 timmar. Tyvärr är detta inte längre möjligt efter 24 timmar.

1.2 När beställningen har packats kan den inte avbokas eller ändras, utan måste returneras till oss i enlighet med avsnitt 2.5. Om produkterna redan är på väg till dig är avbeställning inte möjlig. Vänta tills du har mottagit produkterna och returnera dem sedan till oss. Naturligtvis kan du informera oss om avbeställningen i förväg. För att vi ska kunna garantera dig snabbast möjliga retur, vänligen skicka oss en leveransbekräftelse.

En tidig retur är möjlig tidigast 8 veckor efter beställningen, om varorna inte har mottagits.

1.3 Eftersom vi använder ett helt automatiserat system registreras beställningar omedelbart efter att de har lagts. Därför kan vi tyvärr inte avbryta leveransprocessen fram till leveransen, så en återbetalning är endast möjlig inom 24 timmar efter beställningen.

1 Returer och återbetalningar.

2.1 Vår Returpolicy utgör en del av dessa Användarvillkor enligt vilka du kan använda vår Webbplats.

2.2 Om du inte är helt nöjd med din beställning kan du meddela oss via e-post vilken produkt du vill returnera och returnera produkten till oss. Ångerfristen är 14 dagar från den dag då du eller en av dig utsedd tredje part (som inte är transportören) mottog de slutliga varorna.

2.3 Returfrakt och kostnader är på kundens bekostnad och ansvar.

2.4 Produkten måste nå oss så att den kan återbetalas. Vi kommer att kontrollera den returnerade produkten när den anländer.

2.5 Kunden måste se till att produkten returneras till oss i samma skick som den mottogs och att den är korrekt förpackad. Produkten måste vara oanvänd, produktinformationen får inte ha manipulerats och produkten måste vara i sin originalförpackning. Om produkten returneras till oss i ett olämpligt skick förbehåller vi oss rätten att inte acceptera returen av produkten.

siwasverige@gmail.com och uppge ditt beställningsnummer.

OBS! Fraktkostnader vid retur av ditt paket är alltid för din egen räkning.